Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Samozřejmě, že i muži mají své dny. Podle soudu a tradice Love Magazínu, který každoročně připravuje v čase předvánočním pro muže krásný dárek, by to měl být právě advent.

Každoročně v této době vychází speciální adventní kalendář, jehož kouzlo spočívá hned ve dvou aspektech. Prvním je fakt, že jde o klasický kalendář pro chlapy, tudíž „s babami“, a jasně, že s erotickým podtextem. Na tom by zas nebylo až tak něco zajímavého, takových vychází koncem roku stovky různých a pánové si je pak věší někde v garáži, kde je manželky nemusí mít na očích.

Jenže v kalendáři magazínu Love, tam je to jiné. Postupem času se z něj stalo tradiční dílo, které by chtěl mít doma opravdu snad každý muž. Proč? Protože časopis nabídku focení dává jen těm absolutně nejlepším, nejhezčím a nejúspěšnějším modelkám světa. V aktuálním výtisku si můžeme vychutnat téma atletiky a extratřídu topmodelek s nejúspěšnější z nich Kendal Jenner, XXL modelkou Ashley Graham, Kanaďankou Winnie Harlow, nebo velmi slibně zářící Gigi Hadid.

Pro ně je tato tradice zase otázkou prestiže a profesní cti, takže takovou nabídku by nikdy neodmítly.

A co na ženy v kalendáři říkáte vy?

Reklama

Další články

Načítám