Hlavní obsah
David Zápal
Článek

V Pelíšcích byla na první pohled uťápnutou paní, která přitom ve skutečnosti v tichosti organizovala život celé domácnosti filmového manžela Miroslava Donutila. Ve skutečnosti je ale Simona Stašová (69) velmi emotivní žena. A nemyslíme tím teď její herectví na jevišti. I v soukromí umí dát hodně nahlas výkřiky najevo, co si myslí. Mrkněte na video!

Simona Stašová se takhle projevovala nedávno na křtu videoklipu Svatební, na kterém čaroval i kouzelník Tomasiano. Toho diváci mohou znát z Talentu, v němž se díky svému umu dostal až do finále a definitivně donutil i nekompromisního Jaro Slávika, aby se všem iluzionistům omluvil za urážky, kterými je léta častoval. Tak ho svými čáry dostal.

A Stašová právě před ním dala velmi jasně najevo, jak je z jeho magie paf.

„Paní Stašovou jsem vždy považoval za fantastickou herečku, ale překvapila mě mile i lidsky. Byla naprosto bezprostřední. Umí krásně projevovat emoce a dát výrazně najevo, když se jí něco líbí. Její reakce byly podobné, jaké zažívám, když kouzlím v zahraničí. Podobně emotivní jsou Američané, Španělé nebo Italové. A je to jen dobře,“ řekl Super.cz Tomasiano, který chtěl oblíbené umělkyni svými triky z oblasti mikromagie oplatit to, jakou radost mu přes obrazovku od dětství přinášela.

Podobně ale dostal Majky Spirita, Celeste Buckingham, Evu Decastelo, Moniku Marešovou a Jiřího Mádla nebo Miroslava Šimůnka. „Všichni byli výborní, ale reakce paní Stašové byly opravdu nejlepší,“ uzavřel čím dál úspěšnější kouzelník.

Reklama

Další články

Načítám