Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dlouhých 12 let hrály volejbal, ten jim ale postavu moc neměnil. A to bylo zlé, protože sestry strhl trend polonahých glamour selfie princezen, které okupují sociální sítě svoji „spanilou krásou“ a „zaručeně unikátními příběhy“. A tak se plavovlasá dvojčata Sandra a Agnieszka Krakowska (23) z polské Varšavy rozhodly, že s balónem seknou a do ruky místo něj uchopí činky. V posilovně měly v plánu se zabydlet, dokud se nepřetvarují do zmíněného fenoménu internetových krásek.

„Nakonec to bylo to nejlepší rozhodnutí v našem životě; psychicky i fyzicky jsme nyní naprosto odlišné než předtím,“ dodala Agnieszka. „Získaly jsme sebedůvěru a pochopily, že pokud budeme pracovat dostatečně tvrdě, můžeme dosáhnout čehokoli. Díky rozhodnutím, k nímž jsme dospěly, jsme se naučily sebeovládání a disciplíně,“ pochvaluje si trénink ve fitku Sandra.

„Záviděly jsme všem těm dívkám, jež mezi sebou v bikinách na sociální síti soutěžily, které to víc sluší. Náš sen byl vypadat jako ony. Na začátku jsme toužily vstoupit do těchto klání. Po roce jsme ale změnily názor a rozhodly se v tělocvičně zůstat a trénovat dál,“ vysvětluje Agnieszka.

Postupem času děvčata skutečně původní myšlenku zcela opustila. Posilování totiž rychle neslo kýžené ovoce, dívkám navíc „zachutnalo“ a ony tak svůj původní záměr přehodnotily.

Prý už náhle nechtěly být jednou z davu oněch barbín v bikinách. Teď je bavilo dřít v tělocvičně.

„Každý může být štíhlý, například díky genetice (jako my). Pokud ale máte atletické tělo, znamená to, že jste do toho vložil hodně úsilí a dřiny,“ pokračuje Agnieszka. „A je tu také motivace, nepodobat se těm bikinovým krasavicím...,“ směje se Sandra. Jejich svalnatá těla jsou také v kurzu a líbí se mnoha lidem. Selfie, která sdílejí, už okouzlila 63 tisíc obdivovatelů a titulky polských novin oslavují tyto dvě téměř totožné blonďaté kulturistky jako sportovkyně s nejhezčím pozadím z celého Polska.

Reklama

Další články

Načítám