Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na svůj věk makají víc než leckteří dospělí. Pro Adama Mišíka a Dianu Kratochvílovou není někdy snadné sladit své pracovní plány, jejich vztah ale i tak funguje téměř dva roky. „Myslím si, že vztahu pomůže, když jsme nějakou dobu od sebe. Dva měsíce jsou akorát, aspoň se na sebe těšíme,” říká Diana.

Modelka ze stáje Czechoslovak Models se za pár dní chystá odjet do Los Angeles za prací, kde stráví i svátky. Zpěvák, který má ve městě andělů řadu pracovních kontaktů, se za ní možná přijede podívat. „V LA jsem dlouhou dobu žil a mám to tam rád. Když tam bude Dianka, tak to tam možná přijedu zkontrolovat a zjistit, jak se tam má,” říká Mišík

„Budu tam přes Vánoce a Nový rok sama, což není úplně příjemné, tak mě třeba přijede navštívit,” potvrdila partnerova slova Diana.

Dvojici jsme zpovídali na finále modelingové soutěže Czechoslovak TopModel. Vítězkou letošního ročníku se stala čtrnáctiletá Kateřina Stará. Druhou a třetí příčku obsadily Beáta Abra (15 let) a Berenika Vojtěchová (17 let).

Reklama

Další články

Načítám