Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svět se chvěje v návalu zloby na muže, kteří berou ženy pouze jako objekty ideální k intimním hrátkám. Jakmile někdo v Evropě zasadí ženu do reklamy, a ta je stylizována do nějaké smyslné pózy, má rázem zaděláno na problém. V tuzemsku na takové tvůrce, či zadavatele, čeká dokonce anticena, která je má pranýřovat, tzv. Sexistické prasátečko. V jinak prudérní Americe je to ale jiné!

Americký stát Kalifornie sice vyhnal nahotu, či náznaky sexuálního chování, z veřejného prostoru zákonem, na druhou stranu, pokud kampaň nasadí výrobce místní balené vody, můžete si být jisti, že se na vás za pár dnů z každého druhého billboardu ve velkých městech nebo u dálnic bude usmívat výjimečně krásné nahé děvče, které si naoko užívá vln některé z místních pláží.

Jednou z angažovaných krásek je i krásná venezuelská modelka Francesca Larrain (21). Ta kontrakt na propagaci v Kalifornii oblíbené nápojové značky podepsala už v létě, nyní naskočila podruhé. A my se s vámi o pocit vyprahlosti v ústech, který u Američanů z tamních reklamních ploch evokuje, rádi rozdělíme.

Vadí vám reklamy třeba na potraviny, ale i jiné produkty, zneužívající ženskou nahotu?
ANO
17,7 %
NE
82,3 %
Celkem hlasovalo 1281 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám