Hlavní obsah
Článek

Jistě jste byli po celý rok hodní, a tak vám Mikuláš nese nadílku! A protože milujete krásné spodní prádlo i bytový textil, udělá vám radost sleva na ty nejoblíbenější produkty z Astratex.cz a Bonatex.cz.

Nakupovat prádlo je radost

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

A nakupovat prádlo za atraktivní ceny baví ještě víc. Podprsenku Spacer 3D Red si teď můžete pořídit výhodněji. Její košíčky jsou vyrobené ze speciálního materiálu, který je mimořádně lehký, vzdušný a odvádí tělesnou teplotu od vašeho těla. Patří mezi hladké podprsenky, které můžete bez obav obléct i pod přiléhavé tričko.

Luxusní košilka nemusí být přepych

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pořiďte si ji právě teď a tady a dostanete luxus za cenu standardu. To už za to stojí, ne? Košilka Azalia je důkazem toho, že elegance může splňovat i požadavky na pohodlí. Jemný úplet, vrchní vrstva z perleťové šedomodré krajky a dva svislé švy, které pomáhají krásně vymodelovat oblast prsou. To je celé tajemství téhle krásky.

Myslete na muže!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Neošiďte je o kvalitní prádlo. Nabídka pánského prádla na Astratex.cz je bohatá a ať má muž v oblibě boxerky, slipy nebo klasické trenýrky, nebude zklamán! Všechny jsou vyrobené s ohledem na pánský celodenní komfort, mají perfektně vypracované ploché švy, které netlačí. A design? Ten je zcela moderní.

Noční pohodlí – základ dobrého dne!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nestárnoucí klasika – flanel! Ale v novém, moderním kabátku. Když pro chladné zimní noci převléknete pokrývky do flanelového povlečení, zajistíte rodině dobrý spánek. Flanel je velmi příjemný na dotek a téměř okamžitě v kontaktu s pokožkou hřeje. Povlečení Points kromě toho nabízí i velmi moderní design.

Přikrývka jako bytový doplněk

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Deka Kerstin z mikroplyše je nesmírně hebká na dotek a skutečně zahřeje i v tom nejchladnějším období roku. Využijete ji nejen u sledování oblíbené pohádky nebo čtení v křesle, ale i v chladné ložnici, kde ji můžete v noci přetáhnout přes přikrývku. Ve dne pak poslouží i jako přehoz přes postel.

Další články

Načítám