Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Když se proslavil po boku Lucie Bílé, asi netušil, jakou smršť zájmu obyčejných lidí tím vyvolá Kněz Zbigniew Czendlik je tak žádaný, že už toho mívá plné zuby.

„Jsem tak trošku mediální blbec. Neumím říct ne, jsem lehce dostupný. Není potřeba mě dlouho přemlouvat. Každá mince má dvě strany. Někdy je to nepříjemné, protože lidé si myslí, že jsem někdo hrozně chytrý, když jsem v televizi a novinách, ale musím prozradit, že chytrý nejsem. Ale jsem milý. A na tom je postavená celá moje kariéra,“ vysvětluje, jak to má s popularitou.

„Někteří si myslí, že chytrý jsem, takže se mnou potřebují řešit hrozně důležité věci. Na to nemám, někdy jsem tím hrozně unavený,“ přiznal Super.cz upřímně na křtu knížky Kryštofovy nebetyčné maléry.

Zajímalo nás, jestli se ho lidé nejčastěji ptají na to, jaká je Lucie Bílá, jaké to je věřit nebo nikdy nepoznat intimně ženské tělo.

„To je naprosto přesné. Tyhle otázky se objevují nejčastěji. Ale naštěstí už ustupují do pozadí díky knížce Postel, hospoda, kostel, kterou jsme udělali s Markétou Zahradníkovou. Chtěl jsem se tam ukázat v jiném světle. Že nejsem ten bulvární farář, ale člověk, který něco cítí. Něco v hlavě mám, i když tam toho moc není, a mám nějaký názor. Lidé už se začínají ptát i na jiné otázky než na ty, o kterých jste mluvili,“ dodal sympatický duchovní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám