Hlavní obsah
Článek

Londýnský G-A-Y club má za sebou pořádně perverzní noc. Další ročník soutěže Porn Idol byl přehlídkou nesoudnosti a ubohosti. O vítězi nemohl rozhodnout nikdo jiný než kontroverzní macanda Gemma Collins (36).

Klání zoufalců, kteří kromě důstojnosti odkládají i oblečení, si zaslouží porotkyni obeznámenou se společenským dnem. Po vysloužilé herečce s drogovou minulostí Dannielle Westbrook došlo na její důstojnou nástupkyni Gemmu Collins. Céčkové celebrity by si mohly podat ruce.

Korpulentní ženština, již zviditelňují odvážné outfity a jadrné vyjadřování, usedla na symbolický trůn a sledovala vystoupení deseti finalistů. Někteří předvedli jen částečný striptýz, jiní odložili úplně vše. Královnu zoufalců nejvíce potěšil soutěžící, který s ní navázal intimní tělesný kontakt.

Během pikantního večera byly k vidění bizarnosti všeho druhu. K přehlídce hrůz přispěla i samotná účastnice reality show The Only Way Is Essex. Gemma přehodila nohu přes nohu a vystavila svá hrbolatá stehna. Nebýt tukové zásoby, v neestetické póze by jí bylo vidět až do rozkroku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám