Hlavní obsah
Článek

Tara Reid (48) už několik let vypadá poněkud nezdravě. Herečka je doslova kost a kůže, přesto se cítí v dobré formě a odhaluje své anorektické tělíčko.

Pokud to takhle s drobounkou blondýnkou půjde dále, může se stát, že z večírku poputuje rovnou na pohotovost. Každou chvíli jí totiž hrozí kolaps! Na premiéru filmu Gangster Land zvolila minišaty odhalující její děsivě hubené nohy.

Herečka je ale se svým zevnějškem spokojená. Váhu, která dosahuje pouhých 43 kilogramů, při svých 165 centimetrech považuje za normální. „Nejsem anorektička. Nikdy jsem netrpěla žádnou poruchou příjmu potravy. Jsem prostě hubená,“ reagovala na výtky ke své postavě a upozornila na opačný extrém: „Když si do společnosti vyrazí plnoštíhlí lidé, nikdo na ně kvůli jejich nadváze neútočí."

Minimálně jednomu člověku však Tařino kostnaté tělo přijde přitažlivé. Je jím její nový přítel Ted Dhanik. Pokud známou herečku opravdu miluje, měl by ji přimět k návštěvě odborníka. Ve svých 41 letech totiž váží stejně jako dvanáctileté dítě!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám