Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Hospoda v Hostivicích u Prahy patří bývalému soustružníkovi Kamilovi a jeho přítelkyni Vlaďce. Rádoby gurmánský podnik vůbec nevydělává a tak si dvojice pozve kuchaře Zdeňka Pohlreicha (66) s jeho pořadem Ano, šéfe!. S ním ale také esoteričku Danielu, která má vyhnat pryč negativní emoce. Z čarodějnice šéfovi prakticky naskakuje kopřivka. Podívejte se na videu, jak hustě reaguje na její čáry máry!

"Frajer neumí opéct chleba a pozve si čarodějnici," kroutí hlavou Pohlreich. A pokračuje. "Ať si majitel dělá, co chce. Mně je to jedno. Ať si udělá venku parkoviště na košťata," zlobí se. Diví se také, že v nabídce podniku není polévka z netopýra. "Babský ucho už jsem tam jedno zahlídl. Stačí nabrousit nůž," hláškuje oceňovaný šéfkuchař.

Když poprvé Danielu v podniku zahlédl, myslel si, že se zde točí pátý díl Rumburaka. "Kamile, nebereš nějaké prášky?" ptá se majitele. Ten zatím sám úřaduje v kuchyni, ale s pomocí Pohlreicha se mu povede zvednout úroveň vaření a tak si snad nakonec získá jeho důvěru. Jestli obdrží i oblíbenou nálepku pořadu Ano, šéfe!, která mu může pomoci přilákat hosty, to se dozvíme dnes v 21:20 hodin na Primě.

Reklama

Další články

Načítám