Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V seriálu She's Gotta Have It (filmová předloha z roku 1986 měla i český název "Ona to musí mít" jde o příběhy brooklynské umělkyně, která neustále hledá sama sebe. Pomoci jí k tomu mají její tři milenci a další kamarádi, mezi které se snaží rozdělit svůj čas.

Do hlavní role tohoto dílka z produkce amerického Netflixu byla obsazena v Evropě nepříliš známá Američanka, rodačka z marylandského Baltimoru DeWanda Wise, která momentálně žije v Kalifornii.

Seriáloví nadšenci ji mohou znát třeba ze seriálu Shots Fired, kde ztvárnila hlavní postavu Shameeky Campbell. Objevila se ale i ve vedlejších rolích, zahlédnout jste ji mohli například v jedné epizodě slavného Impéria - Mafie v Atlantic City, detektivkách Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti nebo v také u nás velmi známém Mentalistovi.

Zástup fanoušků se DeWandě jistě rychle rozšíří - zejména mužská populace jistě ocení, že se v původně zmíněném snímku She's Gotta Have It tato kráska v rámci lesbické erotické scény objevila nahoře bez! Snímky z této pasáže, které Netflix uvolnil, si nyní můžete prohlédnout v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám