Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V novém filmu Miroslava Krobota Kvarteto si druhou velkou ženskou roli kromě Barbory Polákové (40) střihla herečka Pavlína Štorková. Tu jsme mohli vidět už v seriálu Čtvrtá hvězda, který Krobot, jenž je jejím učitelem ze školy, také režíroval.

Když jsme se podívali na její životopis, byli jsme hodně překvapení. Pavlína vypadá jako holčička, přitom už oslavila 37. narozeniny. "Spolupráce s panem Krobotem byla opět skvělá, známe se už od té školy, více než deset let," svěřila nám křehká Pavlína.

"Já vypadala vždycky mladší. A je pravda, že se mi stalo, když mi bylo třicet čtyři let, tak jsem byla v Anglii v supermarketu a nechtěli mi prodat radlera. Musela jsem u pokladny ukázat pas. Ale ani nevím, jestli to, jak vypadám, mám brát jako výhodu, anebo ne. Nepřemýšlím o tom," míní.

Ve filmu má její postava vytetovaného motýlka na krku, který se stal i motivem pro filmový plakát. Ve skutečnosti ovšem herečka žádné tetování nemá. "Dlouho jsme přemýšleli, jak ho pojmout, nakonec jsme se rozhodli pro jednoduché linie, které si mohla nechat udělat třeba i deset let předtím," vysvětila Pavlína a na kameru rozebrala i to, jak svoji roli pojala a vnímala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám