Hlavní obsah
Článek

Do světa modelingu Elle Macpherson vstoupila už před 35 lety. I jako padesátnice dokazuje, že za jejím úspěchem stál především přirozený půvab.

Australská kráska se ve svém oboru díky dokonalým křivkám zapsala přezdívkou The Body (Tělo). Dnešní feministky by toto označení braly přinejmenším jako důvod k žalobě, ale pro Elle tehdy bylo velkou poctou. Postavu má stále dokonalou a její tvář bez líčidel není žádná pohroma.

Ikonická modelka byla zvěčněna na pláži v Miami, kde ze sebe při koupání smyla všechna zkrášlovadla. Elle však na dekorativní kosmetiku nikdy příliš nespoléhala, takže nemusí mít obavy, že by bez make-upu někoho vyděsila. Na kráse jí neubírají ani vrásky. Přestože největší slávu prožila v 80. letech, ve společnosti stále sklízí obdiv.

Muži měli pro Elle Macpherson vždy slabost. Modelka prožila románek s o 27 let starším hercem Warrenem Beattym i Vitem Schnabelem který je naopak o 22 let mladší než ona. Sbírka milenců australské krásky zahrnuje i Kevina Costnera, Paula McCartneyho či Bryana Adamse.

Reklama

Další články

Načítám