Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec a moderátor Ondřej Sokol (52) se pochlubil parádním úlovkem. Na sociální síti se zvěčnil s bývalou dětskou hereckou hvězdou Lukášem Bechem.

Ten se před 34 lety proslavil rolí vynalézavého chlapce Čestmíra Trnky v legendárním seriálu Václava Vorlíčka Létající Čestmír.

Větší prostor dostal i v seriálu Lucie, postrach ulice či filmu Kaňka do pohádky. Lukáš nikdy nebyl žádný hubeňour, což mu zůstalo i do dospělosti. Dnes je mu pětačtyřicet let, trošku se zakulatil, ale typický kukuč mu zůstal.

S Ondřejem Sokolem se Bech potkal na natáčení, o kterém toho moderátor letošních kontroverzních Slavíků moc neprozradil.

„S Létajícím Čestmírem. Teď mi na natáčení oznámili, že prý se nesmím fotit na Insta v kostýmu, že to je zakázaný. Tím pádem tady jedna fotka v podkostýmu, to zakázaný není. Vypadá to teda, že s Lukášem natáčíme pohádku o Myšce a Kočičce,“ pochlubil se Sokol.

Lukáš Bech se sem tam objeví v nějakém seriálu, filmu či reklamě. Na rozdíl od jiných dětských hereckých hvězd, které neunesly tíhu slávy a skončily na úplném dně, se mu zjevně celkem daří.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám