Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme ve směsi různorodých hostů na předávání cen Český slavík potkali i zpěvačku Šárku Rezkovou, potěšilo nás to. Vdova po muzikantovi Jiřím Brabcovi, který se před čtrnácti lety zastřelil, se v českých zemích delší dobu neobjevila. Doprovázel ji prostřední z jejích třech synů.

"Žiju v Holandsku, sem dojíždím kvůli nějakým projektům, byla jsem i trošku nemocná, trošku déle. Ale od ledna to konečně všechno začne. Čeká mne hodně práce, tak jsem docela ráda. Dokončuji desku, mám nějaké natáčení videoklipů ke staronovým písničkám, protože přezpívávám věci, které byly v Country Beatu, protože o ně lidé stojí," vypočítala.

A proč se odstěhovala právě do Holandska? "Nevím, měla jsem stav nějaké euforie a řekla jsem si, že tam budu bydlet. Původně jsem tam byla na dovolené u kamarádky a tolik mě to tam oslovilo, že jsem si řekla, proč ne? I kvůli klidu. A tak jsem to všem v rodině zkomplikovala," vyprávěla nám Šárka, s níž v Holandsku žil i nejmladší syn, starší dva už jsou samostatní.

Šárku těší i to, že dostala nabídku na účinkování ve filmu. To ale ještě bude muset něco provést s figurou. "Budu se muset připravit na to, že zvládnu nějakou hladovku. Léky na psychiku trochu zapracovaly a jsem opravdu veliká. Shodit bych měla i kvůli zdraví. Teď mám různé alternativní způsoby, tak doufám, že to zabere. A tu hladovku mám posvěcenou i od lékaře, který to provozuje taky. Musí se s tím opatrně," upřesnila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám