Hlavní obsah
Článek

Anna Šulcová je nejúspěšnější video blogerkou roku a na sociálních sítích patří k nejsledovanějším. "Návod na to není. Je důležité být sám sebou, musíte bavit lidi, předat něco, nebát se ukázat, kdo opravdu jste, projevit se nahlas," vyjmenovala ingredience receptu na úspěch.

Super.cz prozradila, že jako mnoha jiným youtuberům a blogerům, ani jí se v dětství nevyhnula šikana. A i díky těm, kteří jí ubližovali, je prý tam, kde je. "Možná je ten úspěch v těch lidech, kteří nikdy nevěřili, že bych mohla něco dokázat a podceňovali mě. To mi dodává sílu a motivaci, abych se dostala ještě výš," vysvětluje.

"Byla jsem podceňovaná od spolužáků na základce. Byly tam narážky, že ze mě nikdy nic nebude. První problém byl, že jsem vybočovala a nosila jsem jiné oblečení než ostatní. Nosila jsem třeba legíny, což tenkrát nenosil nikdo. Pak jsem začala poslouchat popovou hudbu, která nebyla zvykem," vzpomíná.

"To mi pak dodalo největší sílu. Doufám, že se mají dobře a nebudou už nikdy nikoho podceňovat," uvedla.

Zajímalo nás také, jestli má Anička kluka. Často se ve společnosti objevuje s youtuberem Martinem z kanálu Jmenuju se Martin. Tvoří spolu pár? "Ne, nechodíme spolu, jsme dobří kamarádi a jsem za to ráda. Přítele zatím nemám," uzavřela Anna.

Reklama

Další články

Načítám