Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Rekapitulace uplynulých 12 měsíců pro Mariah Carey (53) nevyznívá příliš pozitivně. Počátkem roku měla mohutná jen ňadra, teď už je velká celá.

Zpěvačka se zálibou ve Photoshopu opět přibrala. Na únorovém udílení Oscarů se pyšnila bujným dekoltem a vystavila stehno v odvážně vysokém rozparku. V březnu si dokonce na akci, kam přivedla své děti, mohla dovolit minišaty. Tomu je už ovšem konec. U Mariah opět nastal proces kynutí.

Na koncertech v Las Vegas popová diva oblékla rajcovní kostýmy, jimiž upozornila na své tělesné obliny. Přehlédnout nešlo především její macatá stehna. Narůstající váha je ještě výraznější po boku jejího přítele Bryana Tanaky. Zpěvačka to dala dohromady se svým tanečníkem, který vedle ní vypadá jako střízlík.

O vánočních svátcích by Mariah byla ráda opět ve formě. Dokonce se spekulovalo o operaci žaludku, díky níž se měla rychleji cítit sytá a nepřejídat se. Redukce váhy ale prozatím není zřetelná. Pokud touží po změně, místo těla může zapracovat na svém šatníku. Obléká se totiž, jako kdyby měla o 20 kilogramů méně, čímž svůj tělesný blahobyt ještě více zdůrazňuje. Prohlédněte si galerii zachycující tělesnou metamorfózu Mariah Carey.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám