Hlavní obsah
Článek

Jedna z velkých hudebních a hereckých nadějí Nelly Řehořová (16) se po rozjásaných klipech o radosti ze života pustila do na její věk docela překvapivých vod! Dva roky před plnoletostí už zpívá typ songu, který bychom čekali od dvakrát starší zpěvačky. Jde o velmi smutnou písničku o těžkém zklamání ze vztahu z chlapcem. A zatím asi její nejpovedenější! Mrkněte na video a přečtěte si, co nám k tomu řekla!

„Až takhle zraňující zkušenost jsem zatím neměla, ale pár zklamání jsem si už zažila. Písnička se mi hlavně moc líbila, chtěla jsem se posluchačům ukázat i v jiném světle. Nejsem pořád jen veselá a rozverná,“ řekla Super.cz sympaťanda Nelly.

Podzimní příroda v pražském parku Stromovka, kde se také natáčelo, jistě pomohla k tomu, aby klip Jakuba Mahdiese k songu Nevěřím působil podobně melancholicky, jako samotný text.

„Původně jsem chtěla točit klip k úplně jiné skladbě, takové rychlé a pozitivní. Ale u téhle písničky to byla láska na první poslech. Když ji slyším, vybaví se mi film La La Land,“ vysvětluje Řehořová, kterou diváci mohou znát coby herečku z filmů Špunti na vodě, Strašidla či Pohádky pro Emu.

V současnosti má práce nad hlavu. Účinkuje v divadle Broadway v muzikálu Michala Davida Muž se železnou maskou, jezdí turné s osvětovým pořadem pro školy Trapas nepřežiju, v němž se děti vtipnou formou dozvídají o základech slušného chování a etiketě, a navíc dokončuje debutovou desku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám