Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nakupte klidně za pět minut dvanáct! Obrazně i doslova. To nejlepší prádlo, ozdobené výraznými slevami, pořídíte právě teď na Astratex.cz. Nakupujte vsedě, vleže, ve vaně nebo na chalupě. Nečekejte fronty ani vyprodané zboží. Vše je skladem a balíček během chvíle putuje k vám!

Podprsenka, která sluší každé postavě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Když slevy, tak na všechno a ne jen na pár kousků. Rafinovaně elegantní podprsenka Jeanne patří k těm nejoblíbenějším a nejpodařenějším modelům na Astratex.cz. Prsům dodává nádherný tvar a k tomu má naprosto okouzlující vzhled. Módní strappy pásky Jeanne pojala po svém a připoutala je k sobě téměř neviditelnou vrstvičkou tylu.

Kouzelná krajka stokrát jinak

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Elegantní a nesmírně lichotivé jsou krajkové kalhotky. Zdobí-li prádlo krajka, působí rázem přitažlivěji. Dokladem toho jsou i kalhotky Agnes, ušité z příjemného hebkého mikrovlákna, s nádhernou kresbou ozdobných částí. Všechny kalhotky, včetně těch nejluxusnějších, si teď díky Black Friday můžete pořídit s výraznou slevou!

Když se elegance potká s pohodlím

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Naprostá pohodovost vyzařuje z košilky Mella. Zažijete v ní absolutní pocit pohodlí. Je totiž ušitá z úpletu vyrobeného z viskózy a elastanu. Nezapomínejte, že viskóza je přírodní materiál – velmi příjemný na dotek. Kromě jemné pastelové barvy ji krášlí už jen krajkové detaily. V kategorii nočního prádla najdete ta nejkvalitnější pyžama a košile nejen z české produkce.

Kvalitní župan, základ domácího pohodlí!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pořádný župan, který zaručeně zahřeje, by měl mít doma každý. Hebký mikroplyš vám v tomto směru odvede báječnou službu. Župan Eva z italské produkce hřeje už od pohledu a vypadá vyloženě elegantně. Předvánoční sleva se týká i celé kategorie županů.

Něco ostrého nakonec

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Erotické komplety na Astratex.cz uspokojí každého. Ať už jste romantického založení (pak nejspíš sáhnete po bílé krajce) nebo máte rádi něco pikantnějšího, nabídkou budete ohromeni. Mezi oblíbené patří komplet Splash. Košilka s podvazkovými pásy a tanga kalhotky v syté černé barvě (v nabídce je ale i v bílé nebo červené), probudí oheň v každém. K vybraným kouskům erotického prádla nyní navíc dostanete podvazkové punčochy zdarma!

Další články

Načítám