Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco někteří slavní rodiče se nemohou dočkat, až ‚radostnou novinku‘ zveřejní na sociální síti, nejlépe i s fotkou bříška nebo z ultrazvuku, a ještě začerstva se pochlubí, že je dítě na světě, jiní si své soukromí střeží. První skupinka má však početnější zastoupení (případně napoví přátelé), tak se podívejte, kdo letos do rodiny přivítal potomka.

Začátek ledna byl přelomový pro zpěvačku Janet Jackson a jejího manžela Wissama Al Manu, kteří přivítali na svět syna Eissu Al Manu. Krátce nato se manželé rozešli.

Koncem února porodila také herečka Natalie Portman. K synovi Alephovi přibyla holčička, kterou s manželem Benjaminem Millepiedem pojmenovali Amalia.

Březen pak byl na děti velmi bohatý.

Už páté dítě, syna Beaua Deana, porodila manželovi Deanu McDermottovi herečka Tori Speling, chlapečky mají i Mel Gibson (syn Lars Gerard, kterého mu porodila tehdy šestadvacetiletá Rosalind Ross, je jeho devátým potomkem) a Cheryl Cole s Liamem Paynem. Syna pojmenovali Bear. Dcerku Leu De Seine v březnu přivítali Irina Shayk a Bradley Cooper a děvčátko má i Amanda Seyfried. Její jméno však není známo.

V červnu pak přišla na svět hned dvě slavná dvojčata. Beyoncé manželovi Jayovi-Z porodila Rumi a Sira a Amal Clooney udělala rovnou dvojnásobného otce z ‚nejslavnější starého mládence Hollywoodu‘. Jo, bývávalo... Dnes je George Clooney šťastným otcem Elly a Alexandra. Také modelka Rosie Huntington-Whiteley a herec Jason Statham se v červnu dočkali prvního potomka, syna Jacka Oscara.

Koncem srpna se matkou stala jedna z nejslavnějších tenistek světa Serena Williams. Alexisi Ohanianovi, od listopadu již manželovi, porodila dceru Alexis Olympiu.

Konec října byl šťastný pro modelku Bar Refaeli, která manželovi Adimu Ezrovi porodila druhou dceru Elle (prvorozené Liv byl rok) a pro zpěváka Billyho Joela (68), jenž se díky o 32 let mladší manželce Alexis dočkal třetí dcery Remy Anne. Druhorozená Della Rose přišla na svět v srpnu 2015 a s exmanželkou Christie Brinkley má jednatřicetiletou Alexu.

Ze čtvrtého dítěte se už víc jak měsíc raduje fotbalista Cristiano Ronaldo. A zatímco v případě tří starších, sedmiletého Cristiana Jr. a dvojčátka Evy Marie a Matea (7 měsíců), dával přednost náhradním matkám, Alanu Martinu mu porodila jeho přítelkyně Georgina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám