Hlavní obsah
Článek

Je vaším snem sladěný obývací pokoj? Pro vánoční čas například s dominantní červenou sedačkou nebo naopak krémovou doplněnou o celou řadu vánočních doplňků v červené barvě? Proměňte nejdřív vaši sedací soupravu a ladění doplňků pak půjde velmi snadno. Nový vzhled je jednodušší, než si myslíte.

Proměna během 5 minut

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Proměna sedačky v novou je s napínacím potahem velmi snadná. Zvládnete to sami během 5 minut. Je to stejně jednoduché, jako si obléknout tričko. Snadná je i údržba potahů. V případě ušpinění je stačí sundat a dát do pračky vyprat. Vaše sedačka tak bude stále čistá. Napínací potahy decoDoma fungují v podstatě jako druhé čalounění a vykouzlí zbrusu novou sedačku z vaší původní. Užijte si vánoční období třeba s červenou sedací soupravou.

Nejoblíbenější variantou jsou béžové potahy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Napínací potah překryje skvrny, díry a jiné nedostatky původní sedačky, která je ukrytá pod ním. Dokonale sedí, takže už nemusíte rovnat věčně se shrnující deky. Napínací potahy jsou vysoce roztažitelné všemi směry a přizpůsobí se lehce každému typu sedací soupravy nebo křesla. Stále je to jedna sedačka, jen s novým potahem. Úplně nejprodávanějším typem potahů jsou béžové žíhané potahy z kolekce Oceano, Universo nebo Infinito. Skvělý tip na dárek pro majitele starších sedaček.

Pro domácnosti s dětmi a zvířecími mazlíčky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Napínací potah je skvělým řešením nejen pro změnu interiéru. Pokud to na vaší sedačce žije a máte v domácnosti děti, kočky nebo psy, vyřeší potahy i ochranu sedačky před skvrnami od jídla, od pití, před kočičími drápky a samozřejmě před chlupy. V případě znečištění jde potah jednoduše sundat a dát vyprat do pračky. Je to opravdu viditelná změna, ale tajemství budete znát jen vy. Návštěvy se budou divit, co se stalo s vaší původní sedací soupravou nebo křeslem.

Pro stále čistou sedačku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vychutnejte si sledování vánočních pohádek letos na nové sedačce. Na sedačce s potahem můžete jíst vánoční cukroví a pustit svého zvířecího mazlíčka, aby ležel po vašem boku. A to vše bez obav o čistotu vaší sedací soupravy nebo křesla. Vyberte si u decoDoma z různých velikostí a více než 60 vzorů a barev a proměňte i vaši sedací soupravu v novou.

Další články

Načítám