Hlavní obsah
Článek

Účinnost 90%. Přirozeně, bez chemie, drahé kosmetiky a vedlejších účinků. I tak se dá zbavit akné. Takovou zkušenost mají už tisíce lidí po celém světě, kteří vyzkoušeli revoluční český vynález Face-Up!, přístroj na léčbu akné, který pomáhá zbavit se pupínků s 90% účinností. Efektivně, bezbolestně a doma. Přestaňte se schovávat, zatočte s akné a získejte zpět svoje sebevědomí!

Příjemná aplikace

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Akné dokáže způsobit jizvy na tváři i na duši. Patří přitom mezi nejrozšířenější kožní nemoci vůbec, pupínky podle statistik způsobují trápení až 80 procentům všech lidí na světě. Ti se proti akné snaží bojovat různě – spoustou make-upu, nejrůznějšími pilulkami či mastičkami, drahými krémy nebo nákladnými procedurami. Jde to přitom jednoduše, bezbolestně a doma – díky revolučnímu přístroji Face-Up!

Žádné nežádoucí vedlejší účinky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Použití přístroje Face-Up! je zcela jednoduché – zvládnete to sami doma, například při sledování oblíbeného seriálu. Najděte si pro sebe 10-15 minut denně, během kterých budete přístrojem „přejíždět“ po pokožce. Zbytek práce za vás odvede Face-Up!, který urychluje metabolismus kožních buněk a zlepšuje vlastnosti kůže - nejen že tlumí výdej kožního mazu, ale také zrychluje hydrataci pokožky, zvyšuje její pružnost a vyrovnává nerovnosti na pleti.

Vrací ztracené sebevědomí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Přístroj Face-Up! má přes 40 tisíc spokojených uživatelů v 10 zemích světa. Patří mezi ně i Kateřina Sedláková: „Vyzkoušela jsem nepřeberné množství mastiček a krémů, ale vše bez většího úspěchu. Výsledky vidím až teď a jsem opravdu spokojená, konečně něco, co funguje a za rozumné peníze. Řešení jsem hledala téměř 20 let,“ říká. Souhlasí také Iveta Celnarová, která přístroj koupila dceři: „Dcera je nadšená a to zlepšení psychiky je k nezaplacení. Do léčby akné jsme doposud dávali za náplasti, krémy a další věci asi 2 tisíce korun měsíčně, téměř bez efektu,“ dodává.

Vyléčit akné? Pomůže věda

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Face-Up! je výsledkem více než desetiletého vývoje českých vědců. Je to jediný přístroj na světě, který funguje na základě kombinace impulzního magnetického, impulzního světelného pole a tepla, které zlepšuje vlastnosti pokožky. Prvních změn si uživatelé všímají, v závislosti na závažnosti akné, již v prvních dnech až týdnech od zahájení užívání. Face-Up! neslouží jen k léčbě akutních problémů, ale působí také preventivně, můžete ho tak používat každodenně.

Další články

Načítám