Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kazma opět řádil jak černá ruka. Na udílení cen Český slavík předával cenu za nejstreamovanější skladbu a místo kapely Mirai vyhlásil Michala Davida (63). Ten netušící, že šlo jen o klasický vtípek Kazmy, šel cenu převzít.

"Michal David to nevěděl, nevěděl to nikdo. Poté, co skončím tento rozhovor, plánuju se mu omluvit," řekl Super.cz Kazma. "Mám taky nějaký morální zásady," dodala internetová hvězda.

Kazma již pečlivě připravuje další One Man Show na televizi Stream. Kdy a co se stane, ale prozradit nechce. "Kdybych ti to řekl, tak tě musím nechat zabít," směje se. "Stojí to velký prachy, nechci to za vraždu vyhazovat, nemůžu to říct," řekl Kazma na Českém slavíkovi.

"Jsem rád, že jsem dostal od pořadatelů důvěru, kterou mi dali, a to je důležitý. Bylo to mé první televizní vystoupení, celou tu dobu jsem to chtěl. Ty roky. Být tady mezi těmito lidmi. Jsem šťastný, přešťastný," uzavřel ironicky.

Reklama

Další články

Načítám