Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Pozornost Velké Británie se tento týden upíná směrem k princi Harrymu (39) a jeho snoubence Meghan Markle (42). To ovšem neznamená, že by vévodkyně z Cambridge ztrácela na popularitě.

Celé království se už těší na další svatbu, která se uskuteční v květnu příštího roku na hradě Windsor. Ještě předtím se ale ve Velké Británii očekává jiná radostná událost. Vévodkyně z Cambridge v dubnu přivede na svět třetího potomka.

Manželka prince Williama už je v polovině těhotenství a těší ji, že Harry našel ženu svého srdce. „Z Harryho a Meghan jsme nadšení. Je nádherné znát Meghan a vidět ji a Harryho spolu šťastné,“ uvedli společně rodiče prince George a princezničky Charlotte.

Do porodu vévodkyně zbývá ještě několik měsíců, takže se může věnovat podpoře dobročinných organizací. V Londýně navštívila bývalý sirotčinec, který dnes slouží jako muzeum a centrum pro děti ze sociálně ohrožených rodin.

Catherine na sobě měla šaty s diamantovým vzorem z nejnovější kolekce značky Kate Spade. Ženy, jimž se zalíbily, by je ale zatím sháněly marně. Vévodkyně je na veřejnosti předvedla v předpremiéře. K dostání budou až od pátku.

Reklama

Další články

Načítám