Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Třikrát si během slavnostního vyhlášení přišli pro ocenění. Překonali i Lucii Bílou (58), která si odnesla zlato a cenu za nejvyšší počet hlasů. Přitom ještě před rokem a půl znal Mirai málokdo a chlapci sami přiznávají, že v té době byli ještě garážovou kapelou.

"Sám to nechápu," svěřil nám Mirai Navrátil, lídr kapely, který má netradiční jméno díky japonské mamince. "Ocenění nám určitě pomůže v tom, že se dostaneme k nějakému dalšímu okruhu lidí. Ale stejně to bude na nás, jestli složíme další hitovky," dodal Mirai, který skládá většinu songů, ale na jejich konečné podobě se podílí i zbytek kapely.

Vysvětlil nám také, proč se kapela jmenuje po něm. "Původně to vymyslel Šimon (bubeník Šimon Bílý), ale pak se mu to už nelíbilo. Rok jsme hledali název. Ale pak přišel Majkl s tím, že byl u kartářky, a ta to rozhodla," upřesnil, jak se jméno vyvíjelo. "Mirai znamená budoucnost, když to přeložíme, a to už něco znamená, ne?" smál se baskytarista Michal Stulík.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám