Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Její slavná éra se otevřela před pěti lety, když Louisa Warwick zapůsobila na soutěži britských a irských modelek s názvem Next Top Model.

Čím je tahle drobounká pětadvacetiletá dívka s útlým pasem pro svět modelingu tak atraktivní, nyní ukazuje návštěvníkům pláže v Miami na Floridě, kde si užívá své dovolené, a každý den se tam promenuje v jiném modelu plavek.

Louisa, která studuje v New Yorku sportovní management, už má za sebou velké reklamní kampaně pro Cadillac, TRESemmé nebo Calvina Kleina. Své titulní strany s ní ozdobily magazíny jako Vigore, Company nebo L'Officiel.

Nenechte se však zmást jejím drobným zjevem. Když Louisu naštvete, nic vám nedaruje. Pokusil se o to kdysi porotce americké varianty soutěže Next Top Model Noel Marin, který se jí za zakázku pokusil zaplatit nekrytými šeky. Louisa ho ihned zažalovala. Mluvčí agentury Aim Model Management, která Marinovi patřila, se pak snažila vysvětlit tuto blamáž tím, že ji agentura v průběhu zakázky pro její nekázeň propustila.

Navzdory soudům je po ní v Americe jako po modelce velká poptávka a její hvězda svítí stále jasněji.

Reklama

Další články

Načítám