Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

K rebelské image Agáty Prachařové (38) tetování neodmyslitelně patří. Pravdou ale je, že i tahle známá provokatérka s přibývajícím věkem a nabytím nových zkušeností mění názor na tyto permanentní ozdoby. Výstřední brunetka dokonce uvažuje o tom, že by si nějakou ’kérku’ dokonce nechala odstranit.

„S tetováním jsem skončila a dokonce bych si některé chtěla nechat odstranit. Vlastně vůbec nevím, proč mám na noze černého pantera. Jsou věci, kterých asi lituju,” svěřila se nám modelka a dále uvedla: „Děti, než se půjdete tetovat, tak přemýšlejte.”

Na pravém prostředníčku má Prachařová vytetované písmeno K, které symbolizuje jejího manžela Jakuba. „Kuba tam má zase A. „Přemýšlela jsem, že bych si tam nechala ještě M a K, jako Mia a Kryšpín, ale pak jsem si to rozmyslela. Asi si dám ještě klid a pauzu,” zařekla se Agáta na otevření tetovacího salonu, kde na rozdíl od jiných služby tatéra nevyužila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám