Hlavní obsah
Článek

Z hlavní ženské role v muzikálu Ples upírů se Natálie Grossová (21) na konkurzu na další muzikál Fantom opery nepustila do obtížné postavy Christine, ale pouze do vedlejší postavy, baletky Meg. Sebekriticky přiznala, že by nezvládla velmi obtížné operní party.

"Meg je krásná rolička, zase je tam hodně baletu a já mám tanec ráda," vysvětlovala Natálka, která byla úspěšnou reprezentantkou České republiky ve stepu. "A operu jsem nikdy moc nedělala, tak jsem chtěla začít něčím jednodušším, abych to pak mohla rozvíjet. Snad Christine až někdy později, uvidíme," sází zatím na jistotu. "Step je jiný než balet, ale tancovala jsem i modernu. Je jasné, že si musím vzít hodiny baletu," dodala.

Natálce to na konkurzu slušelo, už to není malé děvčátko, které přišlo na Ples upírů s maminkou. Tedy máma Šárka ji doprovází pořád, ale Natálka už je velká slečna. Byla krásně a výrazně nalíčená a ráda nosí i podpatky. "Líčení mě baví, tak snad jsem to nepřehnala," chtěla od nás slyšet ujištění mladá zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám