Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sice je v 8. měsíci těhotenství, ale přesto zkoušela štěstí na konkurzu na nové uvedení muzikálu Fantom opery. Tereza Vágnerová by ráda opět hrála roli přítelkyně hlavní hrdinky Christine, baletku Meg. "Fantom opery se začne hrát příští rok v září, to už bude malé tři čtvrtě roku, tak věřím, že to zvládnu," řekla Super.cz.

Opravdu věří, že bude v takové kondici, aby mohla hrát baletku? "Mám tetičku, Evu Asterovou, a maminka mi říkala, že už po šestinedělí tančila baletní představení. Tak doufám, že i u mne bude všechno v pořádku. Ale samozřejmě budu respektovat zdravotní stav a miminko. Jsem v GoJe šestnáct let, do žádného jiného divadla se nevracím, tak snad všechno dobře dopadne," věří Tereza.

Bříško na ní není skoro vidět, přibrala ale docela dost. "Když byla první premiéra Fantoma opery, tak jsem měla sedmačtyřicet kilo, a teď mám šestašedesát. Takže je to docela hodně. Lidé se mě ale hodně ptají, kde mám bříško, už jsem na to alergická," svěřila Tereza, která má pro dceru připravená zatím dvě jména. "Ještě se rozhodujeme, tak si to zatím nechám pro sebe," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám