Hlavní obsah
Článek

Pavel Liška se zaječíma ušima usrkávající pivo a vyprávějící šíleně „liškovské“ historky s opileckými kamarády, který navíc zážitky z ilegální zvířecí hospůdky donáší bulvárnímu deníku Les, to je představa, která by leckoho mohla budit ze sna! A přesto se objevil kdosi, kdo to sepsal na papír, sehnal herce (kromě Lišky třeba i zlého bankéře z reklamy Tomáše Jeřábka) a udělal z toho seriál!

Internetová televize Stream.cz se pokouší o další zářez na pažbě úspěšných děl. Po dnes již legendární Kanceláři Blaník nebo Autobazaru Monte Karlo přichází seriál Krmelec u Muflona (trailer zde, první díl pak zde). Dílko, které mají na triku scenárista Robert Geisler a producent Milan Kuchynka (oba stojí za Kanceláří Blaník), si už tuplem nebere žádné servítky.

Zvířátka se v něm pravidelně opíjejí jako největší lidské trosky, podvádějí se a trousí otravné hospodské řeči. Hlavní role dostali již zmínění Pavel Liška (Zajíc) se zlým bankéřem Tomášem Jeřábkem (Medvěd), dvojku doplňuje Pavel Šimčík (hospodský Muflon).

„Snažíme se ojedinělým přístupem vyprávět bajky pro dospělé. Herci se v kostýmech pravidelně scházejí u piva a probírají osobní či obecné problémy. Nemohou chybět například trable s parohy (tedy s nevěrou), rozlučka se svobodou a cizí jim nejsou ani politická témata,“ slibují tvůrci.

A zvířátka jsou tu opravdu hodně extrémní. Zajíc je patologický lhář vyprávějící vtipy, které nikdy zábavné nebyly, přesto má ale srdce na pravém místě. Výčepák Muflon má zase mindrák z toho, že se nenarodil v kůži jiného zvířete. A Jeřábkův Medvěd je mírně rasistický živočich obdivující bílé medvědy a hltající bulvární zprávy z Lesa.

Tvůrci slibují i další postavy, třeba Jelena (Milan Šteindler se v této úloze představí už v prvním díle), hajného (Ladislav Županič), Tchoře (Jakub Žáček), Slepici (Marie Doležalová), Vlka (Kryštof Rimský), asi nejvíc se prý ale máme těšit na Straku Simony Babčákové.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám