Hlavní obsah
Článek

Stává se už tradicí, že si členové královské rodiny nenechají ujít představení Royal Variety Performance, což je zábavná show, jejíž výtěžek putuje na charitu.

Tentokrát se komediálního představení v Palladium Theatre zúčastnili princ William (41) a jeho krásná choť, vévodkyně z Cambridge (42). Půvabná Catherine, která je zhruba v polovině těhotenství, zazářila ve třpytivé modré róbě od návrhářky Jenny Packham.

Kate celá zářila na všechny strany a bylo vidět, že si komediální představení nadmíru užívá. Na manželce prince Williama není rostoucí těhotenské bříško ještě moc vidět, ale to u ní není nic zvláštního.

Moc velké bříško neměla ani v době, když čekala prince George a princeznu Charlotte. S budoucím trojnásobným tatínkem Williamem se skvěle bavila a po představení prohodila několik slov i se členy souboru.

Na populární královský pár byla i díky třetímu těhotenství půvabné Kate zaměřena obrovská pozornost nejen britských médií. Poté, co se princ Harry (39) zasnoubil s herečkou Meghan Markle, se však mnohem větší publicity dočká i Williamův mladší bratr.

Reklama

Další články

Načítám