Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nasadili jste do boje drahé hydratační krémy? Nezabírají? Tak vyzkoušejte jedinečnou nabídku na nejluxusnější péči o vaši pleť. Tu vám zajistí rostlinný olej vyrobený ze semínek kaktusu opuncie!

Opuncie – luxusní péče s banánovým olejem zdarma!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jedná se o velice jedinečnou záležitost, kterou si můžete zakoupit dnes u nás i s výhodným dárkem. Tento olej je známý na celém světe především u světových hvězd. Přišly na to, že tento olej je hydratační bomba pro jejich pleť a už nechtějí nic jiného. Olej z opuncie se vyrábí ze semínek plodu kaktusu. Je to vzácný olej, který obsahuje vysoké množství esenciálních mastných kyselin, vitamínu E, organicky vázané minerály a aminokyseliny. Olej z opuncie se rychle vstřebává kůží, jeho antioxidační a hydratační vlastnosti přispívají k oddálení předčasného stárnutí pokožky, pomáhají rozjasnit pleť, vypnout vrásky a zlepšit pružnost pokožky. Dopřejte své pleti maximální luxus s dárkem zdarma!

Banánový olej – zažijte maximální relax s vůní banánu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Banánový olej získáte zcela zdarma s olejem z opuncie! Využijte tuto jedinečnou nabídku na luxusní olej s relaxačním účinkem díky přidání esenciálního oleje z banánu. Určeno pro pokožku, která potřebuje uklidňující masáž a hydrataci. Masážní a tělový olej banán pomáhá omlazení zralé, suché nebo citlivé pokožky. Aromaterapeutické výhody banánu: dodává pokožce sladkou vůni banánu. Olej zanechává pokožku sametově hebkou.

Další články

Načítám