Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

V Hollywoodu už brzy začne oceňování nejlepších filmových počinů letošní sezóny. Nedočkavá Jessica Chastain (47) prozatím vyrazila omrknout ceremoniál na Tchaj-wanu.

Na udílení Golden Horse Awards se slavná zrzka oblékla jako pohádková princezna. Fialové šaty korzetového střihu značky Armani Privé ale byly určeny pro méně obdařenou ženu. Herečka v nich své vnady dost necitlivě přimáčkla. Model sice její dekolt pořádně napěchoval, ale opět se potvrdilo prastaré pravidlo, podle něhož je méně někdy více.

Jessica Chastain bude v následujících měsících vítaná i na galavečerech v Los Angeles. V minulosti byla na Oscara nominovaná za role ve filmech Černobílý svět a 30 minut po půlnoci. Do příštích nominací by mohla proniknout s životopisným dramatem Velká hra, v němž ztvárnila lyžařku Molly Bloom provozující ilegální herny.

Diváci ji mohli letos vidět také ve snímku Úkryt v zoo. Jeho děj se sice odehrává ve Varšavě během druhé světové války, ale Jessica film před dvěma lety natočila v Praze s účastí českých herců. Tehdy ji na svůj koncert pozvala Madonna, která u nás koncertovala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám