Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Je venku zima jako v Rusku a vy se přesto potíte? Máte neustále studené dlaně a chodidla? Ač je teplota okolního vzduchu čím dál níže, otíráte si neustále dlaně do kalhot nebo kapesníku? Provázejí vás návaly pocení při přechodech z venkovních do vytopených prostor? Pokud tyto nepříjemnosti trápí přímo vás nebo někoho koho znáte, bude vás jistě zajímat, že existuje rychlé a elegantní řešení, jak se jich zbavit jednou provždy.

Pryč s nadměrným pocením v zimě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pocení má organismus chránit před přehříváním a slouží k obvodu škodlivin z těla. Pokud se však potíte neustále, i nyní, kdy k tomu není žádný důvod, trpíte již pocením nadměrným, které se zdravím nemá nic společného. Naopak, pokud se potíte neustále, hrozí vám dehydratace a nemalé kožní problémy. Jak z toho ven? Jednoduše. Pokud vám teče pot neustále z dlaní, obličeje nebo jiných částí těla, prostě ho zastavíte a ostatní tělesné partie zajistí jak odvod škodlivin, tak termoregulaci.

Proč se někteří lidé potí nadměrně

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nadměrné pocení, lékaři označované jako hyperhidróza, je dědičným onemocněním potních žláz, které místo odvodu škodlivin chrlí pot neustále. I když to není třeba. Hyperhidróza se nejčastěji objevuje na obličeji, dlaních, chodidlech, v podpaží, na hýždích a zádech. Někdo se nadměrně potí jen na některých částech těla, někdo naprosto všude. Každopádně jde o stav organismu, který by se dal nazvat prokletím. Být neustále zpocený, vám na sebevědomí rozhodně nepřidá.

Řešení pro silné pocení kdekoli na těle

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jak se tedy zbavit nadměrného pocení a začít normálně žít? Přípravků, které nabízejí řešení, je nepřeberné množství, avšak lékaři již léta letoucí doporučují jen jedno. Ne proto, že by z toho něco měli, ale proto, že opravdu funguje, dokáže vás zbavit nadměrného pocení dlouhodobě, bezpečně a kdekoli na těle. Trpíte nadměrným pocením vy nebo někdo vám blízký? Stačí kliknout na odkaz níže a vyřešit tyto problémy jednou provždy.

Další články

Načítám