Hlavní obsah
Článek

Herečka Amanda Seyfried (25) nezvládá slávu a tlak, který s ní souvisí. Opakovaně poslední měsíce trpěla záchvaty paniky, proto vyhledala odbornou psychologickou pomoc a pokouší se svůj handicap zvládnout. Před každou premiérou a živým rozhovorem má hvězda muzikálu Mamma Mia! úzkostné stavy a deprese.

„Vždycky příšerně znervózním a to je částečně kvůli tomu, že nad vším příliš přemýšlím a příliš vše analyzuju. Začnu se najednou příšerně bát o své rodiče nebo o svého psa a barvitě si představuji, jak se otevírá okno v mém bytě a on vypadne ven,“ svěřila Amanda v interview pro britský magazín Glamour. Z čeho ale úzkosti na rozdíl od svých kolegyň vůbec nemá, jsou erotické scény ve filmech a jejich natáčení.

„Sexuální scény jsou skvělé. Spousta mých kolegů jsou velmi přitažliví muži mého věku, takže proč ne? Já se tady nehodlám tvářit, že to není zábava. Justin (Timberlake) byl skvělý, přišel z natáčení filmu Friends With Benefits, kde měl sex téměř každý den, takže to pro nás oba bylo dost snadné,“ uvedla Amanda ke snímku Vyměřený čas.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám