Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanoušci Mariky Gombitové se tetelí blahem. Po dlouhé době půstu se nejslavnější slovenská zpěvačka všech dob vrátila zpět na výsluní. Již jsme vás informovali, že Marika chystá 2. prosince velký koncert. Na něm se setká se svým oblíbeným zpěvákem Martinem Chodúrem (34). A aby byla v kondici, každý den dopoledne cvičí doma a odpoledne nezanedbává ani zkoušky se svou skupinou.

„Martin má mimořádný hlas – baryton – a navíc je to nesmírně empatický mladý muž, jsem ráda, že se opět setkáme,“ usmívá se Marika Gombitová, na jejíž pražský koncert přijede ze Slovenska například Celeste Buckingham, Adam Ďurica, Emma Drobná a Laco Bubnár. Českou republiku budou zastupovat Adam Mišík, Sabina Křováková, Emma Smetana, Tereza Kerndlová a Martin Chodúr, který již zazpíval minulý rok na Maričině narozeninovém koncertě. „Na koncert jsem si jako hosty přizvala mladé zpěváky z Čech, Moravy i Slovenska, takže bude tak trochu i předzvěstí oslav 100. výročí vzniku Československa. A všichni budeme zpívat skladby, ke kterým jsem napsala hudbu,“ prozradila hudební legenda.

A co o Marice říká Martin Chodúr? „Písničky Mariky Gombitové jsem poslouchal už v dětství, protože můj táta byl jejím fanouškem a sbíral její LP desky. Osobně jsem Mariku poznal až loni na jejím říjnovém Narozeninovém koncertě v Bratislavě,” říká Chodúr a jedním dechem dodává: „Obdivuji ji pro její odhodlání neustále bojovat s nepřízní osudu. Nejen v tomto ohledu patří k jednomu z mých uměleckých a lidských vzorů.”

Dříve, než přijede Marika do Prahy, zkouší na koncert v Bratislavě se svou skupinou. Každý den dopoledne zase cvičí, aby byla v dobré kondici. „Snažím se pravidelně cvičit, pro mě je to nezbytnost, protože si tak nahrazuji normální pohyb.“ A samozřejmě se i zdravě stravuje. „Musím jíst zdravě a především střídmě, protože vzhledem k mé situaci je potřeba si váhu hlídat. Dodržuji dělenou stravu. Mám ráda kuřecí steaky se zeleninou. Čas od času si ale dám i nějakou sladkost, neodolám třeba marcipánu,“ dodala se smíchem Marika Gombitová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám