Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Dnešní večer v záři reflektorů a plném lesku si plnými doušky užívá kromě poloviny českého šoubyznysu také zpěvačka Monika Absolonová (47) se svým partnerem Tomášem Hornou. Hojně obsazovaná muzikálová diva a hvězda Divadla Studio Dva sice za svou profesní dráhu nevyprodukovala mnoho sólových hitů, popularitě posluchačů se však stále těší.

Důkazem toho je i letošní nominace. Divácké hlasy ji totiž letos opět vyšvihly mezi šestici nejoblíbenějších pěnic, z níž oproti minulým letům odpadly například Marta Jandová či Aneta Langerová.

Monika si dnešní večer užije se vším všudy. O hlídání syna Tadeáše se totiž stará babička. Ze své osobní radosti se zpěvačka vyznala už odpoledne na své sociální síti. „Ráda bych vám všem poděkovala za hlasy. Díky vám jsem opět v první šestce na Slavíkovi. Moc si vážím vaší podpory a toho, že jsem díky vám už čtrnáct let v první osmičce. To je neuvěřitelný. Je to, jako bych vyhrála,“ napsala diva.

Monika se na Slavíka dostavila v černé róbě od Táni Kovaříkové s vyžehlenými vlasy a širokým úsměvem. Její partner Tomáš se snad poprvé blýsknul ve smokingu a láskyplně Monice hladil bříško. Čekají snad druhé vytoužené dítě?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám