Hlavní obsah
Článek

Herec Johnny Depp (48) je pokrytec. Sice mu obrovské honoráře, které on a jiní slavní herci dostávají za své filmové role, připadají jako naprosto stupidně vyšroubované do nereálných výšin, přesto je nebude odmítat. A to, že jen z Pirátů v Karibiku získal 300 miliónů dolarů, obhajuje tím, že myslí na své děti.

Osmačtyřicetiletý americký herec patří k nejoblíbenějším celebritám světa. Se svou partnerkou Vanessou Paradis vychovává jedenáctiletou Lily Rose a devítiletého Jacka.

„V zásadě, když mi budou chtít zaplatit takové stupidní peníze, přijmu je. Musím. Chci říct, není to pro mě. Víte, co tím myslím? V tuto chvíli to dělám pro své děti. Je to trapné, jo, jo. Ale nakonec je to pro mě? Ne. Je to pro ty děti,“ hájil Johnny horentní honoráře v interview pro magazín Vanity Fair. Časopisu přitom zapózoval i pro hlavní fotografii na obálce. O focení mluvil jako o sexuálním znásilnění.

„No, člověk se potom cítí, jako by byl znásilněn. Cítí se opravdu divně, prostě hodně divně, člověče. Kdykoli máte focení nebo něco takového, cítíte se jako blbec. Je to prostě stupidní,“ dodal Depp.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám