Hlavní obsah
Článek

Dlouhodobě nejpopulárnější česká zpěvačka Lucie Bílá (58) na letošním udílení cen popularity Český slavík Mattoni vzbudila pořádný rozruch! Dorazila totiž s takovou sbírkou diamantů, že ji musela bedlivě střežit ochranka, aby ji nepřepadl nějaký drzý lapka!

„Mám před dnešním večerem velký respekt,“ řekla Super.cz Bílá při příchodu na udílení cen.

Jeden chlapík přitom strážil přímo bezpečí mnohonásobné slavice, další dva pak poklad, který měla na těle. Jde totiž o 150 karátů diamantů a 84 karátů smaragdů jedné z nejstarších světových šperkařských značek Gismondi.

Tenhle třídílný set zvaný Rugiada se díky Lucce ukázal na veřejnosti úplně poprvé. Samotnou kolekci v květnu sice již světu ukázala Jane Fonda na udílení cen Emmy, ale pyšnila se úplně jinými kousky.

Aby Bílá během večera, při kterém získala jubilejního dvacátého Slavíka, náležitě zazářila, deset mistrů šperkařů makalo naplno šest set hodin. Doprava luusního setu do republiky i na samotné udílení cen probíhalo za přísných bezpečnostních podmínek. „Šperky mají hodnotu třiceti miliónů korun,“ tvrdí zástupci firmy.

Kromě Bílé letos v kategorii zpěvaček bodovaly Ewa Farna a Lucie Vondráčková. V kategorii skupin se na prvních třech příčkách umístily kapely Kabát, Ortel a Chinaski. Nejoblíbenějšími zpěváky za tento rok jsou Karel Gott, Michal David a Tomáš Ortel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám