Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před třemi měsíci se Karla Mráčková odhodlala k razantnímu kroku a po čtvrtstoletí dobrovolně odešla z televize.

„Čtvrtstoletí je čtvrtstoletí. Ten časový posun je krásně vidět na tom, že jsem v době nástupu do televize měla malé dítě, teď je z něho dospělý muž. Dlouhá doba uplynula,” říká Mráčková, která ke změně prý dospěla spontánně. „Rozhodla jsem se vyzkoušet něco nového.”

Nestýská se jí po kameře? „Před kamerou se objevuju nadále, takže ta mi nechybí. Stýská se mi ale po atmosféře a po kamarádech, protože v televizi vznikla přátelství na celý život. Jednou jsem se rozhodla a musím říct, že i v tom novém působišti jsou fajn lidé, a jsem ráda, že jsem tu změnu udělala,” říká Karla, která nyní funguje v internetovém médiu.

Bývalá rosnička sice už nějaký ten pátek nemoderuje relaci o počasí, ale stejně bude mít tuto disciplínu stále pod kůží. „Teď už předpověď tolik neřeším, ale asi dva roky poté, co jsem přestala moderovat relaci o počasí, jsem znala předpověď počasí. Kdykoli bych ji byla schopná vysypat z rukávu,” směje se Karla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám