Hlavní obsah
Článek

Rozmazlujte své blízké olejovým pohlazením. Darujte jim kousek přírody! Rostlinné oleje se v přírodní kosmetice těší mimořádné oblibě. Jedná se o oleje, které jsou vyrobeny na čisté přírodní bázi, bez barviv a konzervantů. Jde o limitovanou nabídku. Platné pouze do vyprodání!

Extra výhodné dárkové Vánoční balení olejů Renovality je zde!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kupte vánoční dárkové balení Renovality a získáte Růžový olej zcela ZDARMA. Balíček obsahuje tyto přírodní TOP produkty české kosmetiky Renovality: Arganový olej, Moringový a růžový olej máte zdarma jako poděkování našim zákazníkům. Sleva pro naše věrné zákazníky - 599 Kč! Cena při koupi jednotlivých olejů je 867 Kč.

Arganový olej lisovaný hydratuje a je úžasný jako vlasový zábal!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Arganový olej má výjimečné vlastnosti v kosmetice. Patří k luxusním olejům. Je zdrojem nenasycených mastných kyselin, antioxidantů, vitamínů a fytosterolů. Arganový olej působí blahodárně na pokožku zarudlou, vysušenou i se sklonem k praskání. Redukuje vrásky, hydratuje a pomáhá udržet pokožce svěží vzhled.

Moringový olej lisovaný za studena je zázrak!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tento olej je opravdu dar z nebes. Moringový olej má v kosmetice vynikajícími výsledky. Jde o osvědčený prostředek proti vráskám na obličeji, na krku a okolo očí. Používá se i na akné a různých pigmentací na tváři.

Olej Růže – zapomeňte na drahé parfémy! Relaxujte s růží!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Luxusní olej, který omlazuje pleť, podporuje zdraví kůže s relaxačním účinem díky přidání esenciálního oleje z Růže. Určeno pro pokožku, která potřebuje uklidňující masáž a hydrataci. Aromaterapeutické výhody růže: dodává pokožce jemnou vůni růží. Olej zanechává pokožku sametově hebkou a podporuje krevní oběh.

Další články

Načítám