Hlavní obsah
Článek

Právě je tu jedinečná šance pořídit si to nejlepší prádlo. Předvánoční slevy na Astratex.cz se totiž nevyhýbají ani nejoblíbenějším a nejprodávanějším podprsenkám, luxusním kalhotkám, kvalitnímu nočnímu prádlu a županům. Skvělých cen můžete využít k nákupu dárků pro své blízké i prádla pro sebe.

Oblékneme každá prsa!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Větší výběr podprsenek na jednom místě nenajdete. A právě teď si každou z nich, včetně těch nejatraktivnějších modelů, jako je Angelia, můžete pořídit s výraznou slevou. Ať máte prsa malá nebo velká, zaručeně najdete tu pravou. A klidně si ji můžete nadělit jako vánoční dárek!

Luxusní kalhotky pro luxusní pocit

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Krásná podprsenka si zaslouží doplnit kalhotkami ve stejném designu. Vznikne tak dokonalý komplet! I ty nejluxusnější kalhotky teď pořídíte za přijatelnou cenu. Podívejte se na brazilky Maia s krajkovou zadní stranou, nejsou doslova okouzlující?

Elegantní košilky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Přichází období, kdy se hodí ženu obdarovat krásnou a kvalitní košilkou, třeba saténovou Michelle. Ta už na první pohled vypadá luxusně a věřte, že jde o nadčasovou krásu! Košilky z viskózy zase slibují naprosté pohodlí. A o extra slevě, se kterou jste je nakoupili, nikomu nemusíte říkat.

Dárek, který potěší i zahřeje

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V nejvýhodnějším předvánočním nákupu bude příjemné i pořizování kvalitního županu. Ty nejlepší jsou ušité z příjemného mikroplyše. Župan Silvia je na dotek extrémně hebký a okamžitě zahřeje. Stane se natolik oblíbeným, že v něm jeho majitel bude trávit víc času než jen pár chvil po koupeli.

Něco „horkého“ nakonec

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vánoce jsou vhodným obdobím, kdy můžete věnovat prádlo jiného typu, erotické. Pokud je pro romantičtější ženu, bude to spíš bílá krajka jako u kompletu White Amour, energické typy žen snesou i něco „ostřejšího“. Uvidíte, co takový kousek udělá s vaším milostným životem!

Další články

Načítám