Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera herečky Světlany Nálepkové (63) Josefína Nesvadbová, které nikdo neřekne jinak než Pepina, se před necelým měsícem stala maminkou syna Kristiana.

Z narození malého Kristianka byla nadšená i babička Světlana Nálepková. „Je to velkej a zdravej kluk. Ondra je šťastný táta,“ zářila po porodu dcery herečka.

Teď se dvojnásobná mamina Pepina poprvé po porodu ukázala na plánované společenské akci. Společně se svým partnerem a tatínkem syna, hercem Ondřejem Kavanem, si nenechali charitativní akci Řeka přání, kterou pořádá nadace Letní dům.

Aby byl obraz rodinné idylky dokonalý, nechyběl ani Pepinin tříletý syn Michálek, kterého má dcera Světlany Nálepkové z prvního manželství. Rodinka zakoupila lampionky štěstí s přáním některého dětí z dětských domovů. Ty pak spustila na vodu. Zakoupením lampionku tak šťastní rodiče pomohli dětem z rodin v tíživé situaci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám