Hlavní obsah
Článek

Čeští muži, toužící po nekomplikovaných sexuálních známostech, byli už příliš dlouho odkázaní na tzv. „vykřičené domy“, či na eskortní servis. Široká dostupnost internetu však vše radikálně změnila. Díky anonymitě, kterou web nabízí, je již dnes brnkačka poznat stejně naladěné dívky a ženy, svolné k žhavé, spontánní rychlovce.

Pro zpestření milostného života…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ani zdaleka se totiž nejedná o čistě mužskou záležitost. Počet žen, které objevily kouzlo nezávazných seznamovacích portálů, každým dnem prudce narůstá. Dámy tak činí buď v zájmu zpestření svého milostného života, nebo aby vybředly z manželské rutiny. „Překonání tzv. ‚období sucha‘ v intimním životě je pro mne jednoznačně nejsnadnější na portálu TheCasualLounge.cz,” svěřuje se Kristýna, atraktivní čtyřicítka, která si právě zde dopřává svůj pravidelný sexuální restart.

Pro ukojení všech chtíčů…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Utrum v byznysu potvrzují také profesionální společnice, které vidí příčinu právě v rozmachu portálů typu TheCasualLounge.cz, v rámci kterého tvoří sexuchtivé dámy více než 65 % uživatelské základny. „Není se jim co divit!” otevřeně přiznává i jedna z profesionálek. „Pro ženy nebylo nikdy snazší otevřeně projevit a uspokojit své chtíče.“ Přiznává dokonce, že i ona sama si čas od času povyrazí na internetovém portálu, díky čemuž má skvělou příležitost najít partnera bez zbytečných předsudků, který jí neváhá splnit všechny zvláštnůstky, o které si jen řekne. „A pročpak by ne? Jsem přeci také žena. To, že jsem profesionálka, přeci ještě neznamená, že nemám své vlastní potřeby.”

Pro naplněný a uspokojivý sex…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Současný trend tudíž jasně směřuje k sex-datingu přes internetové portály typu TheCasualLounge.cz, na kterých dámy i pánové vyhledávají naplňující extázi se skutečnými partnery, než aby utráceli peníze za „prázdné číslo” s profesionálem. Díky tomu si přijdou na své obě strany a to, co začalo jako jednorázová záležitost, nezřídka přeroste do dlouhodobé aférky!

Další články

Načítám