Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na společenských akcích Zuzanu Tvarůžkovou příliš často nepotkáváme. Otevření pánského holičství spojeného s tetovacím salonem si ale jedna z nejvýraznějších tváří České televize prý nemohla nechat ujít. „Mám ráda hudbu, mám společné kamarády s organizátory večera. Život zařídil, abych nepotkávala jen seriózní lidi a já jsem za to vděčná,” vysvětluje Zuzana.

Zuzanin svět není uzavřený v budově na Kavčích horách, čokoládová kráska má naopak velmi široký kulturní záběr. „Strašně ráda poslouchám hudbu, poslouchání hudby ráda sdílím a tak chodím na koncerty. Ráda poslouchám klasickou hudbu, rap, rock. Možná, že na to nevypadám, když něco moderuju, ale tak to mám ve skutečnosti. Život není tak jednotvárný, jak může někdy vypadat,” říká.

Moderátorka relace Interview ČT24, která předtím též krátce uváděla televizní pořady Události, komentáře či 168 hodin, je překvapená, kolik mladých diváků má její domovská televize. „Někdy jsem překvapená, že mě poznávají mladší holky a kluci. Nevadí mi to a je mi v tom dobře. Je krásné, že naše práce není odtržená od reality. Jsem vždycky ráda, když potkávám mladší ročníky nebo lidi s jinou kulturou v zádech a jiným zázemím. Je dobré vědět, že Česká televize má široké spektrum diváků. Není pravda, že například kluci od rapu nekoukají na zprávy, všechno jsou to předsudky,” usmívá se Zuzana Tvarůžková.

Reklama

Další články

Načítám