Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když Rodrigu Alvesovi (36) nabídli roli ve filmu, měl obrovskou radost, kterou mu nepokazil ani fakt, že se nejedná o hollywoodský, ale bollywoodský projekt. Nesčetnými plastikami „vylepšený“ Alves, kterého svět zná spíš jako živého Kena, se rychle sbalil a na Indický poloostrov vyrazil bez váhání.

Jeho nadšení bylo umocněno navíc faktem, že se mu tahle cesta tak trochu hodila do krámu. Slyšel totiž o účincích některých tamních detoxikačních metod a vzhledem k tomu, že pár jeho posledních měsíců připomínalo tak trochu jeden velký mejdan, rozhodl se spojit příjemné s užitečným a ozdravný proces na místě podstoupit.

„Můj výlet začal v Novém Dillí, kde jsem tři dny natáčel. Hlavním důvodem mé cesty do Indie je totiž bollywoodský film, jehož jsem se stal součástí. Jak už to tak u indických filmů bývá, jde o obrovskou výpravnou produkci s hudbou a tancem. A je do ní zapojena strašná spousta lidí. Já tam třeba hraji dánského prince. Ten je jedním z hostů na tamní královské svatbě, a ta je teprve okázalá,“ neváhal se svěřit se svými prvními dojmy pro MailOnline. No, tak snad mu to nadšení vydrží po celý jeho pobyt v této krásné a lidnaté zemi a nic ho tam nezaskočí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám