Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Vrchol žebříčku sčítajícího příjmy světových topmodelek byl v uplynulých 15 letech až nudně neměnný. Gisele Bündchen (43) našla až letos svou přemožitelku, jíž se stala Kendall Jenner (28).

Brazilská kráska byla suverénní královnou ještě v loňském roce, kdy s příjmy ve výši 30,5 miliónu dolarů obhájila prvenství. Gisele už je ovšem ve své branži veteránkou a s prací polevila. Za uplynulých 12 měsíců vydělala sotva polovinu (17,5 miliónu dolarů) a musela se tak sklonit před novou královnou.

Kendall Jenner si připsala 22 miliónů dolarů, což je symbolicky také číslo označující její věk. Definitivně tak ve světě šoubyznysu zastínila svou slavnější sestru Kim Kardashian (43). Její příjmy kromě kampaní pramení také z Instagramu, kde má 85 miliónů fanoušků.

Třetí pozice patří Chrissy Teigen, na jejíž konto přibylo 13,5 miliónu dolarů. Manželka zpěváka Johna Legenda je podruhé těhotná, takže příští rok dá přednost mateřství. Za ní skončila Adriana Lima (42) (10,5 miliónu dolarů), která je, stejně jako Gisele, stálicí tohoto žebříčku.

V desítce nejlépe placených modelek dále najdeme slavné sesterské duo. Gigi Hadid (28) je s necelými deseti milióny pátá, její mladší sestra Bella Hadid (27) skončila s šesti milióny na devátém místě. Největší senzací je ovšem desítka, již obsadila boubelka Ashley Graham (36). Plus size modelka si polepšila o 5,5 miliónu dolarů a jednou provždy dokázala, že plnoštíhlé ženy patří na mola a do katalogů stejně jako jejich hubené kolegyně.

Reklama

Další články

Načítám