Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Televizní kanál Disney, zaměřený na dětské publikum a teenagery, už vyprodukoval množství globálních hvězd. Miley Cyrus, Bellu Thorne, Demi Lovato, Hilary Duff, Lindsay Lohan, Vanessu Hudgens, Selenu Gomez, Zaca Efrona... A další desítky na slávu přesahující Spojené státy čekají.

Velké pozornosti se momentálně těší nyní čtyřiadvacetiletá Sofía Daccarett Char, známá spíše jako Sofia Carson. Ta začínala v seriálu Austin & Ally a posléze ve filmu Následníci. Dnes má za sebou necelou desítku rolí a vedle herectví se věnuje i zpěvu. Právě zde se nabízí paralela se slavnější Selenou Gomez, velký úspěch někteří předpovídají i Sofii.

„Se Selenou a Zendayou (čím dál slavnější zpěvačka, která také začínala na Disney kanálu - pozn.) se naše cesty několikrát zkřížily, nesmírně je obě obdivuji. Selena a Zendaya jsou průkopnice. Změnily vnímání hvězd z Disney kanálu. A co je nejdůležitější, použily své znalosti a hlas ke komunikaci s fanoušky a k šíření důležitých zpráv. Doufám, že se mi podaří to stejné,“ netají se Sofia se svými vzory.

Reklama

Další články

Načítám