Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ona byla mladá krásná modelka, on zase sympatický policajt z Beverly Hills s bělostným širokým úsměvem a uzoučkým knírkem. Jak by si ti dva mohli dát košem? Vzali se a na svět přivedli hned pět potomků. Pak po 12 letech podala najednou Nicole Mitchell Murphy (49) žádost o rozvod a bylo vymalováno. A Eddie (56), ten neodolatelný slavný herec a úspěšný producent, musel o dům dál. Tehdy se psal rok 2006.

Kvůli čemu se ti dva tehdy rozvedli, zůstalo jejich tajemstvím. Dnes, po jedenácti letech, to vypadá, že Nicole Mitchell udělala dobře a nic jí ke štěstí nechybí. Na zasloužilou matku, která odchovala pět dětí, navíc vypadá rok před padesátkou perfektně.

Ale, jak je vidno, nenechává nic náhodě a pilně si svoji atraktivní postavu udržuje sportem. Takhle ji nyní paparazzi vyfotili, když se vracela domů v Beverly Hills. A posuďte sami, ty břišáky přeci hovoří jasnou řečí.

Reklama

Další články

Načítám