Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Pokud sníte sen o štíhlejší postavě, nebo zdravějším jídelníčku, proměňte ho ve skutečnost a nadělte si štíhlou linii ještě před Vánoci. Žádné hladovění. Žádné počítání kalorií. Jen dnes navíc můžete pořídit všechna proteinová jídla i nápoje české značky KetoDiet se slevou 30 %. Sáhnete po celém dietním plánu, nebo jen jednotlivých jídlech? Je to jen na vás. Dlouho ale neváhejte, protože akce “Black Friday” končí úderem dnešní půlnoci!

Honí vás mlsná? Dejte si proteinový pudink

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mysleli jste si, že sladkosti pro vás budou během hubnutí zapovězené? Vyzkoušejte nový bezlepkový proteinový pudink KetoDiet a přesvědčte se o opaku. Dopřejte si k snídani nebo svačině chutný dezert s kvalitními bílkovinami a navíc plný vitamínů a minerálních látek. Vybírat můžete ze tří příchutí. Podmaní si vás čokoládová, vanilková, nebo lesní ovoce?

Proteinová rajčatová polévka nejen zasytí, ale také zahřeje

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud milujete polévky, určitě vyzkoušejte novou proteinovou rajčatovou polévku, která chutná sladce po zralých rajčatech a je plná proteinových nudliček. Naše “rajská” je bohatá na bílkoviny, je bezlepková a bez glutamátů. Polévka vás spolehlivě zasytí a v chladném počasí i zahřeje. Připravíte ji za pár minut. Stačí zalít horkou vodou a rychlý oběd nebo večeře je hotová.

Proteinové smoothie osvěží nejen váš jídelníček

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Milovníky svěžích citrusových mixovaných nápojů určitě potěší nové proteinové smoothie s příchutí pomeranče. KetoDiet Smoothie se zvýšeným obsahem bílkovin je bezlepkové a stejně jako naše ostatní proteinové nápoje vám dodá potřebné množství vitamínů, minerálů i vlákniny. Navíc vás dobije nezbytnou dávkou energie.

Zhubněte s KetoDiet balíčky výhodně

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nad skladbou proteinových jídel už nemusíte více přemýšlet. Začněte hubnout s našimi výhodnými balíčky na 2, 3 nebo 4 týdny. Výběr proteinových jídel a nápojů pro vás pečlivě sestavily výživové poradkyně tak, abyste měli se shazováním nadbytečných kilogramů co nejméně starostí. Balíček si zvolíte podle vámi vybraného dietního plánu - když potřebujete zhubnout jen pár kilogramů, zvolte balíček BASIC, pokud bojujete se střední nadváhou, vyberte balíček MEDIUM a jestli chcete zatočit s větší nadváhou, je tu pro vás balíček INTENSE. Kompletní jídelníček, sestavený z proteinových jídel, budete mít v jednom praktickém balení, se kterým zároveň ušetříte.

Jste palačinkoví? Dopřejte si je i v dietě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V průběhu hubnutí se nemusíte vzdávat ani sladkých palačinek. Další z řady novinek značky KetoDiet, proteinová palačinka s vanilkovou příchutí, vám ty klasické lehce nahradí. Zařadit ji můžete i do svého běžného jídelníčku, naplňte ji šlehaným tvarohem, čerstvým ovocem a ořechy a dál si užívejte mlsání bez výčitek.

Další články

Načítám